Google sterren
Afscheiding in huisstijl

Plant 30 bomen wanneer je een photobooth huurt

We planten bomen

Hoe we dit uitvoeren

Bij Dephotobooth.nl gaat het niet alleen om het feestje, we hebben ook oog voor onze planeet. Daarom planten wij in 2023 voor elke verhuurde photobooth 30 bomen in samenwerking met Eden Projects.

Eden Projects is een non-profitorganisatie die wereldwijd bosherstelprojecten opzet en uitvoert. Door het planten van bomen wordt niet alleen CO2 uit de atmosfeer opgenomen, maar worden ook lokale gemeenschappen geholpen door het bieden van werkgelegenheid en het verbeteren van hun levensomstandigheden.

Bij Dephotbooth.nl zijn we vastbesloten om onze impact op het milieu te minimaliseren en ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Door samen te werken met Eden Projects, planten we bomen in verschillende gebieden over de hele wereld, van Madagaskar tot Nepal. Dus, als je een photobooth huurt bij Dephotbooth.nl, dan draag je niet alleen bij aan een onvergetelijke ervaring voor jouw feest of evenement, maar ook aan een groenere toekomst voor onze planeet.

Hoe we kijken naar de toekomst

We zijn ons bewust van de impact die onze bedrijfsactiviteiten en medewerkers kunnen hebben op het milieu. Hoewel we ons best doen om onze impact te minimaliseren, weten we dat we onze CO2-uitstoot nog niet volledig kunnen elimineren met 30 bomen per verhuurde photobooh (dat denken we tenminste). Daarom zijn we van plan om onze uitstoot te berekenen en te compenseren.

We zijn momenteel net gestart met onze verhuur activiteiten en hebben nog geen zicht op onze CO2-uitstoot. De planning is om in 2025 een professionele berekening te laten maken van onze uitstoot en deze met terugwerkende kracht te compenseren. Vanaf dat moment zullen we jaarlijks onze uitstoot berekenen en compenseren om onze impact op het milieu te verminderen.

We zijn ons ervan bewust dat het compenseren van onze uitstoot slechts een deel is van de oplossing en we zijn vastbesloten om onze bedrijfsvoering verder te verbeteren om onze impact op het milieu te minimaliseren. We zullen ons blijven richten op duurzame praktijken en technologieën om onze CO2-uitstoot te verminderen.

We willen onze klanten bedanken voor hun steun bij het kiezen van een bedrijf dat zich inzet voor het milieu. We zullen onze voortgang in deze inspanningen blijven communiceren en houden jullie op de hoogte van onze inspanningen om een positieve impact te hebben op onze planeet.

Bedankt voor uw steun voor Dephotbooth.nl en onze duurzame toekomst!

We planten bomen

Achtergrond

Wordt geleverd incl achtergrondstatief, opbouw en afbouw

Goud
Zilver
Rose
Roze
Blauw
Groen

Props

photobooth props goud
Props set 1 (XL party gold) (15,-)
Photobooth props basis
Props set 2 (XL classic) (15,-)
photobooth props bruiloft
Props set 3 (Classic wedding) (15,-)
photobooth props roze bruiloft
Props set 4 (Pink wedding) (15,-)