Google sterren
Afscheiding in huisstijl

Over Dephotobooth.nl

Leg herinneringen vast, creëer momenten en laat ons de rest doen.

Het ontstaan van dephotobooth.nl

Dephotbooth.nl is opgericht en wordt gerund door Jesse Uilenreef. Hij is een enthousiaste en ondernemende utrechter, houdt van reizen en is gespecialiseerd in het creëren van persoonlijke en unieke photobooth-ervaringen.

Zijn passie voor fotografie en evenementen begon al vroeg en hij heeft de afgelopen jaren gewerkt aan verschillende projecten in de evenementen industrie. Toen hij ontdekte dat hij zijn brede werkzaamheden konden bundelen en zich konden richten op het leveren van persoonlijke en onvergetelijke photobooth-ervaringen, was Dephotbooth.nl geboren.

De kracht

De kracht ligt in de persoonlijke aanpak en creatieve energie waarmee ik elk evenement benader. Ik vind het geweldig om samen te werken met klanten om op maat gemaakte photobooth-ervaringen te creëren die aansluiten bij hun visie en wensen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement, we zorgen ervoor dat elk detail klopt en dat elke gast met een glimlach op zijn gezicht voor de photobooth staat.

Ik ben trots op het vermogen om onbeperkte mogelijkheden op het gebied van maatwerk te bieden en ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën en creatieve oplossingen om mijn klanten te verrassen. Ik streef er altijd naar om mijn klanten de best mogelijke ervaring te bieden en zet me in om de diensten voortdurend te verbeteren en te vernieuwen.

Ik zijn trots om Dephotbooth.nl te runnen en mijn passie voor fotografie en evenementen te delen met mijn klanten. Bedankt voor het kiezen van Dephotbooth.nl en ik kijk ernaar uit om samen te werken om uw evenement onvergetelijk te maken!

Photobooth huren?

Bekijk onze prijzen en vraag een gratis offerte aan

Achtergrond

Wordt geleverd incl achtergrondstatief, opbouw en afbouw

Goud
Zilver
Rose
Roze
Blauw
Groen

Props

photobooth props goud
Props set 1 (XL party gold) (15,-)
Photobooth props basis
Props set 2 (XL classic) (15,-)
photobooth props bruiloft
Props set 3 (Classic wedding) (15,-)
photobooth props roze bruiloft
Props set 4 (Pink wedding) (15,-)