Google sterren
Afscheiding in huisstijl

Over ons

Leg herinneringen vast, creëer momenten en laat ons de rest doen.

over ons

Het ontstaan van dephotobooth.nl

Dephotbooth.nl is opgericht en wordt gerund door Jesse en Anna. Wij zijn een enthousiast en ondernemend duo dat houdt van reizen en gespecialiseerd is in het creëren van persoonlijke en unieke photobooth-ervaringen.

Onze passie voor fotografie en evenementen begon al vroeg en we hebben de afgelopen jaren gewerkt aan verschillende projecten in de evenementenindustrie. Toen we ontdekten dat we onze krachten konden bundelen en ons konden richten op het leveren van persoonlijke en onvergetelijke photobooth-ervaringen, was Dephotbooth.nl geboren.

Onze kracht

Onze kracht ligt in de persoonlijke aanpak en creatieve energie waarmee we elk evenement benaderen. We vinden het geweldig om samen te werken met onze klanten om op maat gemaakte photobooth-ervaringen te creëren die aansluiten bij hun visie en wensen. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement, we zorgen ervoor dat elk detail klopt en dat elke gast met een glimlach op zijn gezicht voor de photobooth staat.

We zijn trots op ons vermogen om onbeperkte mogelijkheden op het gebied van maatwerk te bieden en zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en creatieve oplossingen om onze klanten te verrassen. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en zetten ons in om onze diensten voortdurend te verbeteren en te vernieuwen.

We zijn trots om Dephotbooth.nl te runnen en onze passie voor fotografie en evenementen te delen met onze klanten. Bedankt voor het kiezen van Dephotbooth.nl en we kijken ernaar uit om samen te werken om uw evenement onvergetelijk te maken!

Photobooth huren?

Bekijk onze prijzen en vraag een gratis offerte aan