Google sterren

Print pakket

Alle foto's geprint en digitaal
449
399,-
  • Gratis props
  • 4 uur lang foto's maken
  • Medewerker standby voor support
  • Alle foto's nageleverd (binnen 7 dagen)
  • Opbouw/afbouw van de photobooth
  • Bezorging binnen 10km van Utrecht (daar buiten 1,- per km)
  • Je eigen branding op het scherm
  • Fotostrip in thema
  • Fysieke prints (2 prints per sessie)
  • Extra uren voor 30,- per uur
Populair

Ook mogelijk zonder prints, voor 299,-

Onbeperkte prints icoon

Onbeperkte prints

Laat je gasten onbeperkt foto’s maken. Het printen van de foto’s is onbeperkt voor zolang het evenement duurt.

Eigen ontwerp icoon

Eigen ontwerp

Neem de photobooth mee in de uitstraling van jouw event met een eigen ontwerp op je fotostrip.

Foto's achteraf icoon

Alle foto’s achteraf

Alle gemaakte foto’s worden achteraf opgestuurd in een online omgeving met toegang voor je gasten.

support icoon

24/7 support

Onze photobooth specialisten staan tijdens jouw event 24/7 klaar voor ondersteuning en vragen.

Leg leuke en gedenkwaardige momenten vast met een photobooth huren!

Photobooths zijn een geweldige manier om momenten vast te leggen en tegenwoordig is het heel gemakkelijk om er een te huren. Of je nu een bruiloft, een event of een bedrijfsfeest organiseert, met een photobooth kun je de gasten vermaken en ervoor zorgen dat ze herinneringen maken die ze nooit zullen vergeten. We zullen je vertellen waarom dephotobooth.nl jouw partner is voor een photobooth huren, wat je ervoor betaalt, wanneer het leuk is om er een te huren en wat je opties zijn. 

Waarom een photobooth huren voor je evenement?

Een photobooth huren is een geweldige manier om de spontane sfeer van je evenement vast te leggen. Het biedt een leuke manier om herinneringen te maken voor je gasten en zorgt ervoor dat je gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan. Het is ook een leuke manier om je gasten te vermaken en er is geen betere manier om je evenement te laten herinneren dan met foto’s.

Photobooths bieden ook veel flexibiliteit. Ze kunnen worden gebruikt bij elk soort evenement, waaronder bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, jubilea en nog veel meer. Ze kunnen ook worden gehuurd voor langere periodes, waardoor je je gasten een leuke en gedenkwaardige ervaring kunt geven.

Soorten photobooths

Er zijn verschillende soorten photobooths die je kunt huren. Het komt uiteindelijk neer op 2 verschillende soorten photobooths.

– De fotopaal (dit is de versie die wij aanbieden)

Het voordeel van een fotopaal is dat hij compact is en weinig ruimte in neemt. Daarnaast kan je bij een fotopaal met een groep op de foto in plaats van max 2/3 personen in een hokje. Natuurlijk is het ook mogelijk om de fotopaal zo neer te zetten dat er sneller foto’s door 2 personen worden gemaakt. De fotopaal maakt het daarnaast mogelijk om flexibel te schakelen in voor de locatie. Hij is zelf te verplaatsen waar een fotohokje afgebouwd moet worden voordat hij verplaatst kan worden. Zo kan er ruimte gemaakt worden op de dansvloer en is het vaak mogelijk om de booth al eerder op de (trouw)locatie te brengen omdat hij niet in de weg staat.

Daarbij komt ook nog eens kijken dat het op/afbouwen van de photobooth veel minder tijd in beslag neemt. Dit heeft het voordeel dat een fotopaal uiteindelijk de goedkoopste optie is.

– Het fotohokje

Het fotohokje is de photobooth zoals we hem al jaren kennen. Eigenlijk is hij erg vergelijkbaar met het fotohokje voor je pasfoto. Het fotohokje biedt ruimte aan 2/3 bezoekers en is zeer geschikt voor wie intieme momenten tussen 2 gasten vast wilt leggen. Daarnaast moet een fotohokje opgebouwd worden door de verhuurder en is deze niet verplaatsbaar zodra hij staat. Dit zijn voor ons de redenen geweest om alleen fotopalen aan te bieden. 

We geloven er in dat een evenement staat om alle gasten te verbinden en willen dan ook met onze fotopaal die verbinding stimuleren. Een fotopaal bied de mogelijkheid om zowel met 2 personen (of alleen mag natuurlijk ook :)) of met een groep op de foto te gaan en echt de sfeer van het hele event vast te leggen. 

Het opbouwen van een fotohokje kost tijd, daar wordt bij de gemiddelde verhuurder zeker een uur voor gerekend en dan ook nog een uur voor het afbouwen. Tijd is geld en dat geld betaal jij. Door te kiezen voor een fotopaal kunnen we de op en afbouw verkorten en dit zie je terug in onze prijs.

Een fotohokje staat vast zodra hij staat. Het formaat en gewicht maakt het niet mogelijk om het fotohokje te verplaatsen. Hierdoor zal een fotohokje altijd binnen moeten staan ivm kans op regen. De verplaatsbare fotopaal daar in tegen kan met goede weersverwachtingen ook buiten worden gebruikt omdat hij snel naar binnen geplaatst kan worden bij regen. Daarnaast bied het voor de op/afbouw ruimte om een fotobooth in overleg de volgende dag op te halen bij de locatie. Hierdoor kunnen wij ritten combineren, maken we minder transport bewegingen wat beter is voor onze wereld en kunnen we de transportkosten voor u verlagen.

Waarom dephotobooth.nl de juiste photobooth huren partner is

Als je op zoek bent naar een photobooth om te huren, is dephotobooth.nl de juiste partner. We bieden een photobooth aan met een passende look voor jouw event met eenvoudige bediening, bieden je de mogelijkheid om je eigen logo’s en vormgeving toe te voegen aan de fotostrip.

Bovendien bieden ze verschillende opties voor het huren van een photobooth. Je kunt kiezen voor een korte-termijnhuur of een lange-termijnhuur, waardoor je de flexibiliteit hebt om een photobooth te huren voor een kort evenement of voor een langere periode.

Ook bieden we een 24/7 supportlijn, vanaf afstand kunnen we meekijken op de photobooth om problemen (die we zelden hebben) zo snel mogelijk op te lossen.

Wat kost een photobooth huren?

Het kostenplaatje van het huren van een photobooth is afhankelijk van de props waar je voor kiest, de achtergrond, de duur van het evenement en de locatie. Ook zijn er veel opties op het gebied van video’s, gifjes en het wel of niet laten printen van foto’s.

Het huren van een photobooth is meestal betaalbaar, omdat je veel flexibiliteit hebt bij het kiezen van het type photobooth. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een korte-termijnhuur of een lange-termijnhuur te doen, waardoor je de kosten kunt beperken.

Wanneer is het leuk om een photobooth te huren?

Het huren van een photobooth is leuk voor elk soort evenement, van een bruiloft tot een bedrijfsfeest. Het is ook leuk om een photobooth te huren als je een verjaardagsfeest of een jubileum organiseert. Het is ook leuk om een photobooth te huren voor een bedrijfsevenement, zoals een teambuildingactiviteit, een bedrijfsfeest of een productlancering.

Het is ook leuk om een photobooth te huren voor kleine evenementen, zoals een kinderfeestje, een vrijgezellenfeest of een verjaardag. Het is een leuke manier om herinneringen te maken en je gasten te vermaken.

Photobooth huren voor een bruiloft

Het huren van een photobooth voor een bruiloft is een geweldige manier om herinneringen te maken voor je gasten. Je kunt kiezen voor een eenvoudige of een geavanceerde photobooth, afhankelijk van je budget en de behoeften van je evenement.

Je kunt ook je eigen achtergronden, logo’s en lettertypen toevoegen om je foto’s een persoonlijke touch te geven. Als je de photobooth voor een langere periode huurt, kun je ook kiezen voor extra opties en de mogelijkheid om foto’s te delen via sociale media.

Photobooth huren voor een event

Het huren van een photobooth voor een event is een leuke manier om je gasten te vermaken en herinneringen te maken. Je kunt kiezen voor een eenvoudige of een uitgebreide set props en achtergrond, afhankelijk van je budget en de behoeften van je evenement.

Je kunt ook je eigen achtergronden, logo’s en lettertypen toevoegen om je foto’s een persoonlijke touch te geven. Als je de photobooth voor een langere periode huurt, kun je ook kiezen voor extra opties, zoals bewegingssensoren, snelle afdruksnelheid en de mogelijkheid om foto’s te delen via sociale media.

Photobooth huren voor bedrijven

Het huren van een photobooth voor een bedrijf is een geweldige manier om herinneringen te maken voor je werknemers en klanten. Je kunt kiezen voor een eenvoudige of een geavanceerde photobooth, afhankelijk van je budget en de behoeften van je evenement.

Je kunt ook je eigen achtergronden, logo’s en lettertypen toevoegen om je foto’s een persoonlijke touch te geven. Als je de photobooth voor een langere periode huurt, kun je ook kiezen voor extra opties, zoals bewegingssensoren, snelle afdruksnelheid en de mogelijkheid om foto’s te delen via sociale media.

Conclusie

Het huren van een photobooth is een geweldige manier om herinneringen te maken en je gasten te vermaken. Het is een betaalbare manier om een leuke ervaring te bieden aan je gasten en je kunt kiezen voor een eenvoudige of een geavanceerde photobooth, afhankelijk van je budget en de behoeften van je evenement.

Als je op zoek bent naar een photobooth om te huren, is dephotobooth.nl de juiste partner. De mogelijkheden met onze photobooth zijn uitgebreid en we denken graag mee in de mogelijkheden. We bieden je de mogelijkheid om je eigen foto’s en logo’s toe te voegen. Huur vandaag nog een photobooth van dephotobooth.nl en leg leuke en gedenkwaardige momenten vast!

Achtergrond

Wordt geleverd incl achtergrondstatief, opbouw en afbouw

Goud
Zilver
Rose
Roze
Blauw
Groen

Props

photobooth props goud
Props set 1 (XL party gold) (15,-)
Photobooth props basis
Props set 2 (XL classic) (15,-)
photobooth props bruiloft
Props set 3 (Classic wedding) (15,-)
photobooth props roze bruiloft
Props set 4 (Pink wedding) (15,-)